Ref. 124270

ROLEX EXPLORER 36MM REF.124270

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille ROLEX EXPLORER 36MM REF.124270, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 124270
År 2021
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Den netop lancerede Explorer I i 36mm. Uret drives af Rolex cal. 3230 med 70 timers gangreserve. Fuldt sæt fra 7/2021 i helt ny stand. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊

Se
Sebastian

Super behagelig at handle med.