Ref. 16750

Rolex GMT-Master 16750

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex GMT-Master 16750, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 16750
År 1980
Stand 8/10

Beskrivelse

Fin Rolex GMT-Master 16750 fra ca. 1980 (serienr. 6179xxx). Uret har tidligere været poleret men fremstår i fin stand og kommer på en nyere 78360/580 Oyster lænke med let stræk. Modellen er en overgangsmodel, så den byder på quick-set dato men stadig med det charmerende plexiglas. Flot mat Mk2 skive med matchende tritium visere. Kommer med Rolex service etui samt RSC kort fra 2022. 


Tilbehør

  • Ingen tilbehør

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • GMT
  • Quick set dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Pe
Per

God kundekontakt igennem alle faser af købet. Skarpe priser, levering til aftalt tid. Anbefales