Ref. 114060

Rolex Submariner 114060

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Submariner 114060, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 114060
År 2015
Stand 85%

Beskrivelse

Den nu udgåede og meget eftertragtede Submariner uden dato i 40mm. Uret er udført i 904L stål, med keramisk lynette og drives af Rolex cal. 3130. Uret er i fin stand og kommer med bokse, certifikat, manualer mm.  


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner

Tilfældige referencer

Da
Dan

Swisstime vil jeg anbefale til alle der leder efter nyt ur, jeg fik mit nye ur hjem på kun 4 dage, der blev ydet en hurtig og god service under hele forløbet.

Mi
Michael

Jeg ville egentlig kun have givet 4 stjerne idet leveringen ikke skete som aftalt, men, i realiteten var det ikke Swisstime´s skyld (selvom det var dem som lovede leveringstiden) og de udviste stor service ved og efter handlen, så, 5 det blev. Et andet faktum - uret ville tage ca 7-9 Mdr hos Klarlund - her tog det 2 uger

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............