Ref. 126655

Rolex Yacht-Master 40 18kt. Everose 126655

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Yacht-Master 40 18kt. Everose 126655, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 126655
År 2022
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Den smukke og sporty Yacht Master 40mm udført i 18kt. everose, med keramisk lynette og Oysterflex rem. Uret drives af Cal. 3235 som yder en gangreserve på ca. 70 timer med en præcision på -2/+2 sekunder i døgnet. Eksemplaret her er helt nyt fra 11/2022 og kommer som fuldt sæt med 5 års fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • 18kt. Everose

Tilfældige referencer

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

Th
Thomas

kan til enhver tid anbefale Swisstime.dk

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...